Ελληνική λογοτεχνία

'Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τα καλά βιβλία, πρέπει να διαβάζουμε μόνο εξαιρετικά βιβλία''. Τίμπορ Φίσερ (Under the frog)

Tuesday, March 28, 2006

 

Site Ελλήνων συγγραφέων (Π)

Παπαδόπουλος Κυριάκος, www.kyripap.comΣυγγραφέας από την Κύπρο με εξαιρετικά μεγάλη και πολυσχιδή βιβλιογραφία. Στον δικτυακό του χώρο παρουσιάζει όλη του τη δουλειά, εννέα συνολικά βιβλία, με ετερόκλητα αντικείμενα: Βιβλία για το κρασί, μυθιστορήματα, διηγήματα, επιστημονική φαντασία, ενώ παρουσιάζει και τα ουκ ολίγα υπό έκδοση βιβλία του.
Πανσέληνος Αλέξης, www.geocities.com/alexis_panselinos/Παρότι ο χώρος είναι περιορισμένος από πλευράς χωρητικότητας η ιστοσελίδα του πολύ καλού Έλληνα συγγραφέα μπορεί να θεωρηθεί πλήρης και αντιπροσωπευτική. Περιλαμβάνει περιλήψεις από τις δουλειές του, κείμενα και διηγήματα σε πρώτη δημοσίευση, άρθρα και σχόλια για επίκαιρα ή λιγότερο επίκαιρα θέματα, φωτογραφίες αλλά και προτάσεις για τη δημιουργία ενός blog-site. Χωρίς εντυπωσιακή εμφάνιση μια ιστοσελίδα που εξυπηρετεί άριστα τον σκοπό δημιουργίας της.
Comments:
Να είσαι καλά φίλε μου! Με φέρνεις κοντά με πραγματικούς συγγραφείς και αυτό μ΄αρέσει πολύ!Διαβάζω τις σκέψεις τους, τα έργα τους,χάρις τη δική σου βοήθεια.
Σ΄ευχαριστώ! Σου το ξανά ΄πα, μα δεν πειράζει!
Την Καλημέρα μου!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?