Ελληνική λογοτεχνία

'Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τα καλά βιβλία, πρέπει να διαβάζουμε μόνο εξαιρετικά βιβλία''. Τίμπορ Φίσερ (Under the frog)

Tuesday, February 28, 2006

 

Site Ελλήνων συγγραφέων (Γ)

Γαβριήλ Πανάγος, www.sci-fi.com.gr
Όχι ιδιαίτερα γνωστός συγγραφέας, που όμως διατηρεί ένα εντυπωσιακό (από οπτικής πλευράς) site. Ο κ.Γαβριήλ ανήκει στην κατηγορία των συγγραφεών που τείνει να εκλείψει, αφού εκδίδει ο ίδιος τα έργα του ή το μεγαλύτερο μέρος απ' αυτά! Εκτός από μια αναδρομή στις προηγούμενες, υπάρχουν και αποσπάσματα από την επόμενη δουλειά του. Ειδικεύεται σε βιβλία και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Γιοβάννα, www.yovanna.gr
Το ακριβώς αντίθετο του προηγουμένου. Ευπώλητη συγγραφέας η πρώην(;) τραγουδίστρια που από την εποχή της πρώτης της συγγραφικής επιτυχίας (’’Αντε γεια’’) συνεχίζει ακάθεκτη. Το site περιλαμβάνει τα απολύτως τυπικά: Βιογραφία, σύνδεσμος επικοινωνίας και παρουσίαση των βιβλίων της. Το σάιτ είναι δίγλωσσο (και για αγγλομαθείς).

Γρηγοριάδης Θόδωρος, www.serrelib.gr/grigoriadis/
Πολύ όμορφο και ’’φορτωμένο’’ υλικό site του Βορειοελλαδίτη συγγραφέα με τη συνεργασία της βιβλιοθήκης Σερρών. Βιβλία του ίδιου, παρουσιάσεις και κείμενα, ειδικό ένθετο για τον συγγραφέα του μήνα, περιοδικό με δημοσιεύσεις του Γρηγοριάδη αλλά και δυνατότητα διαλόγου πάνω σε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, συνεργασίες του (σε λογοτεχνικά σεμινάρια), τα 1000+2 αγαπημένα του βιβλία και αρκετές φωτογραφίες από το προσωπικό του λεύκωμα. Από τις πλέον προσεγμένες δουλειές που βρήκα στο διαδίκτυο.
Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?